Подключайся к Алушта24 в Вайбере или Новости Алушты в Яндекс Дзен.

Тимошенко поїде до Путіна рятувати Україну

22:59 01.03.2014
Кремль робить спроби встановлення зовнішнього управління Україною, а це здатне привести не до громадянської війни, а навіть до міжконтинентального збройного конфлікту, в якому братимуть участь Північноатлантичний альянс НАТО, США, а також миротворчі війська ООН. Джерело інформує про те, що після того, як Путін звернувся до Ради Федерації, Комітет планування оборони НАТО планує термінове засідання для того, щоб обговорити і спланувати дії з протидії інтервенції. Про це пише на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Павло Нусс — Голова ГО «Громадянський Комітет національного порятунку». Як пише Павло Нусс, очевидним є те, що ситуація зараз напружена, проте залишається ще шанс на те, щоб врегулювати виниклу кризу з урахуванням певного політико- економічного розрахунку Кремля, а також окремих лідерів політичних партій України. За даними надійного джерела, які потрібно підтвердити або ж спростувати, стало відомо, що Юлія Тимошенко попрямує до Москви на переговори для того, щоб врегулювати Кримський Криза. Переговори будуть проходити з владою Російської Федерації в понеділок 3 березня в 10:00 за московським часом. До складу цієї групи увійдуть Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк. Таке рішення прийняла особисто Юлія Тимошенко за попередньою домовленістю з Володимиром Путіним.

Автор veter
veter 22:59 01.03.2014 10 2889
Оцените пост
1
Поделитесь с друзьями
VK
OK
MR
GP
Читайте также
Комментарии (10)
0
veter veter # 23:02 01.03.2014
Ответить
Ну Юля понятно каким местом будет спасать, а вот Турчинов и Яценюк что предложат? И где остальные, знатная групповуха получилась бы.
0
veter veter # 23:11 01.03.2014
Ответить
Хотя Кличко занят, он на войну собирается: Кличко заявив: «Український парламент також має звернутися до керівників держав — гарантів безпеки України терміново виконати свої міжнародні зобов’язання по Будапештському меморандуму і зупинити агресію з боку Росії проти суверенної України. Верховна Рада повинна доручити Верховному головнокомандувачу оголосити повну мобілізацію у зв’язку з початком агресії проти України», — цитують слова депутата в прес -службі. Представник партії «УДАР» також звернувся до українського народу з проханням не піддаватися провокаціям, прояву насильства і сепаратизму. Віталій Кличко повідомив, що на даний момент Україна опинилася перед небезпечною рисою. На думку політика, виходом з даної ситуації буде побудова справедливого і демократичного держави, де на першому місці буде закон. «І це не просто слова. Ми дійсно можемо це зробити», — запевнив лідер фракції «УДАРу». У своїй промові Кличко звернувся до громадян усіх регіонів країни, до представників усіх політичних сил, не забуваючи Партію регіонів і комуністів. Лідер «УДАРу» під час свого виступу звернувся до всіх тих, «кому дійсно небайдужі суверенітет і незалежність України, хто виступає за мир, продемонструвати свою волю і докласти зусиль, щоб зберегти Україну як державу, а українців — як вільний і єдиний народ». Песня Кличка идущего на войну: Мы смело в бой пойдём! И я за вами. И как один умрём! Пиз..уйте сами!
0
SergVideo SergVideo # 23:22 01.03.2014
Ответить
виходом з даної ситуації буде побудова справедливого і демократичного держави
Какое-то извращённое понимание справедливости у этого героя.
0
ribolov ribolov # 23:23 01.03.2014
Ответить
Как бы мы после поездки такой *рятувальныци* не получили еще во много раз увеличенную цену на газ.Знаем же чем для Украины закончилась ее поездка к Путину.Тем более пока лежала сколько бабок мимо ее кармана пролетело.
0
ANGEL ANGEL # 23:31 01.03.2014
Ответить
Резко подскочила с инвалидного кресла.
+3
KtoTO KtoTO # 23:51 01.03.2014
Ответить
ai2ooPibsTw.jpg
0
veter veter # 01:30 02.03.2014
Ответить
Киевская власть начала активные боевые действия: Группы вооруженных людей, называясь Самообороной, занимаются разбоем в регионах. Об этом заявляет народный депутат из фракции "Батькивщина" Геннадий Москаль. "Вооруженные огнестрельным оружием люди создали устойчивые преступные группировки и нападают на владения и жилые комплексы представителей бывшей власти", - говорится в сообщении, распространенном пресс-службой геннадия Москаля 26 февраля. По словам Москаля, эти люди грабят покинутые дома, забирая ценные вещи, есть даже случаи изнасилования. Также группы людей в масках с автоматами "останавливают автотранспорт, издеваются над пассажирами и требуют деньги якобы на поддержку революции". "Особенно вызывающе ведет себя банда преступников, которые относятся к 31 и 33 сотне самообороны Майдана. 31-й сотней руководит Саша Бункер, а 33-я имеет на вооружении 10 автоматов Калашникова. Кроме того, появилась неизвестная организация "УПА "Спецназ", которая имеет на вооружении почти 20 обрезов огнестрельного оружия и 9 автоматов Калашникова", - заявил Москаль. По его данным, одна из активных частей 31-й и 33-й сотен передвигается на автомобиле с номерами Верховной Рады Украины АА 0019 ВР. Нардеп заявил, что требует от руководителя Майдана Андрея Парубия взять ситуацию под контроль. "Если господин Парубий руководит 31-й и 33-й сотней, то пусть или поставит их на место и запретит наконец ношение масок (тем более что режим Януковича уже свергнут), или возьмет ответственность за эти бесчинства на себя", - говорит Геннадий Москаль
0
EuGenE_New EuGenE_New # 03:02 02.03.2014
Ответить
Первое адекватное заявление Москаля в жизни, наверное
0
EuGenE_New EuGenE_New # 03:03 02.03.2014
Ответить
В принципе, ничто не мешает Юле попроситься в Российскую тюрягу на казённые харчи и спасти Украину от себя
+1
veter veter # 16:50 02.03.2014
Ответить
Заявление после успешных переговоров:

Написать комментарий